Home
wat doen wij
wat doen wij ook
wat doen wij ook nog
wat doen we nog meer
Vuurwerk
Dickens acts
Groene Kerst
Kinder queesten
Privé feesten
"On Wheelz"
Meet the Carnies
Wie zijn we
Waar komen we
Waar waren we
wetenswaardigheden
Koningin Bifi de 1e
Lijflied
Fotoalbum
Fotoalbum 2
Fotoalbum 3
Slideshow
Merchandise
Contactformulier
onze favorieten
Filmpjes

Zooi's "Ruilhandel".

Samen met Mutti ruilt Zooi van alles en nog wat. Met geld kan je niets verkrijgen! Maak je zakken maar leeg en kijk wat je kan ruilen. Of ruil de ketting die om hebt voor een nieuwe van 'Zooi's Ruilhandel'.
Uit hun oude kist komen heel wat fantasievolle zaken. Kom maar snel eens kijken wat ze voor jouw hebben meegenomen!
Voor de kleintjes hebben ze altijd wel wat lekkers.....als deze de raadseltjes van Zooi en Mutti kunnen oplossen.

Deze act is ook inzetbaar als niet groene act. Dan betreft het 'Karbonkels Ruilhandel'. Een mooie act op bv Middeleeuwse festivals waar ruilen binnen het gedachtegoed van de Middeleeuwen valt.Workshop "Vindt de goblin in Uzelf".

Een vooral gezellige workshop, waarin je zelf aan de gang gaat. Na een introductie van Mutti, ons clanhoofd, van "Hoe het eigenlijk zo is gekomen ".

Een gezellige avond plak- en schminkwerk, voor de liefhebber. Om er zodoende achter te komen dat er in ons allen een heerlijke goblin schuil gaat.

Natuurlijk zijn wij erbij om te helpen met het plak- en schminkwerk.  Ook zorgen wij voor passende kragen e.d. voor mooie portret foto's

U dient zelf een groep samen te stellen, denk aan personeels- of familie feestjes.

Tegen meerprijs is het ook mogelijk om er een vakkundig fotograaf bij aanwezig te laten zijn. Zodat er nog veel mooiere plaatjes geschoten kunnen worden.          Greenthingz | info@greenthingz.nl